Mnie również to niepokoi.
Jeśli serwer "już się skończył", to przecież można go przedłużyć. Ale rozumiem: to pieniądze i tak dalej. W związku z tym można by przenieść stronę na inny - bezpłatny - serwer.
Bo mam nadzieję, że wszystkie pliki są u kogoś zachowane na komputerze! Szkoda takiej strony, by zniknęła nam z Sieci...
No, tak to jest.
A pamiętam jak dawno temu, Michał Czejgis, prowadzący tę stronę zbierał pieniądze na opłacenie serwera. Wpłat dokonały chyba trzy osoby, a moze pięć. Potem znalazł sponsora, i wydawało się, ze wszystko jest wspaniale. Ale później księgę gości ktoś systematycznie zawalał jakąś pocztą reklamową, czy jakimś innym świństwem. A teraz "for sale". Coś strasznego. Prawo Kopernika dotyczące pieniądza, działa i w kulturze. Gorsze kultura (jeśli kultura moze być gorsza) wypiera prawdziwą kulturę.
Pamiętam pierwsze forum, było czymś fantastycznym, i finałem był koncert w Lublinie. A potem upadek serwera (a nawet nie upadek, tylko jakieś inne przyczyny), i smutny finał...
A moze te upadki sprawiają nas, nadwrażliwych silniejszymi? Nie damy się. Jak nie spotkamy się w necie, to spotkamy się a to na koncertach, a to na przeglądach, a to słuchając radia np. Gitarą i Piórem, a to w sklepie z płytami...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum